Tickets
nl Nederlands

21/3 Avondconcert

met Dvoraks Pianokwintet door Caspar Vos, Ella van Poucke e.a.

Enrique Granados - Intermezzo & Danza Orientale
Manuel de Falla - Danza Ritual del Fuego
Thomas Beijer - piano
Gary Hoffman - cello

Masterclass-deelnemers in concert

Antonin Dvorak - Pianokwintet nr.2 in A, op.81
Caspar Vos - piano
Mairéad Hickey - viool
ntb - viool
Martin Moriarty - altviool
Ella van Poucke - cello


Curator van Festival Jong Talent Caspar Vos (piano) nodigt zijn muzikale vrienden uit om op dit festivalslot een van de hoogtepunten uit het kamermuziek repertoire te spelen. Met o.a. violiste Mairéad Hickey, celliste Ella van Poucke en altviolist Martin Moriarty speelt hij het tweede pianokwintet van Antonin Dvorák.

Niet voordat u voor de laatste keer masterclass-deelnemer in concert hebt gehoord: Na het weekend wordt een deel van het programma ingevuld door de jonge toptalenten die deelnemen aan de masterclasses. Een kans op podiumervaring voor deze musici - onmisbaar voor hun verdere professionalisering als musicus - én een uitgelezen kans voor het publiek om kennis te maken met deze jonge talenten aan het begin van hun carrière.

Dat Thomas Beijer een voorliefde heeft voor Spaanse muziek, heeft u vanochtend tijdens het koffieconcert al kunnen horen. Met Gary Hoffman op de cello wordt er nog een dosis passie toegevoegd aan de vurige Spaanse dansen van De Falla en Granados, waarmee dit slotconcert opent.

Algemene informatie

21/3 Avondconcert

  • do. 21 maart 20:30
  • Ontmoetingscentrum
  • Regulier: € 19,00
    Eilander: € 13,50
Waar wordt dit concert gehouden?