Concerten - Masterclasses - Documentaires - Natuur - Lezingen

Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

Reis en verblijf

Last minutes en aanbiedingen

Last minutes

We verwijzen u graag door naar VVV Schiermonnikoog.

Aanbiedingen rondom het festival

Bekijk de speciale aanbiedingen van diverse verblijfsmogelijkheden.

Verblijf op Schiermonnikoog

Boersma Appartementen
Boszicht Appartementen
Eureca
Hotel Duinzicht
Hotel Graaf Bernstorff
Strandappartementen Noderstraun
Hotel & Brasserie Om de Noord
Herberg Rijsbergen
Hotel de Tjattel
Hotel van der Werff
Kampeerboerderij Binnendijken
Kampeerboerderij de Branding
Kampeerboerderij de Duinhoeve
Op Schiermonnikoog – accomodaties
Pension Westerburen
Vakantieboerderij Springfield
Vakantiehuisjes Waddenrust
Vitamaris (Landal GreenParks)
Schiermonnikoog.com
Strandresort Schier

Reis naar Schiermonnikoog

Eigen vervoer
Lauwersoog-Haven ligt in de kop van Groningen tegen de Friese grens aan, aan de autoweg N361. Rijdt u via Groningen, dan gaat u vanaf de ringweg richting Winsum naar Lauwersoog. Rijdt u via Leeuwarden, dan volgt u de route Dokkum / Lauwersoog.

U mag uw auto, motor of brommer niet meenemen naar Schiermonnikoog. Alleen in bijzondere gevallen kunt u bij de gemeente Schiermonnikoog een ontheffing aanvragen (tel.: 0519-535050). Doe dit ruim van te voren. Bij de haven zijn twee ruime parkeerterreinen. Reken wat extra tijd voor het parkeren en het kopen van een kaartje.

Openbaar vervoer
Lauwersoog is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Met de trein kunt u rechtstreeks van Schiphol naar Groningen of Leeuwarden reizen. Vanaf station Groningen neemt u bus 163 naar de Veerhaven Lauwersoog. Vanaf station Leeuwarden neemt u bus 50 naar de Veerhaven Lauwersoog. Voor vertrektijden van de treinen en bussen kunt u bellen met 0900-9292 of kijk op de website www.9292.nl.

Veerboot
Wagenborg Passagiersdiensten vaart gemiddeld vier maal per dag tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog. In het hoogseizoen en op drukke dagen varen er extra boten. De afvaarten worden o.a. vermeld op de website van Wagenborg (www.wpd.nl). Voor tickets of vragen kunt u bellen met Wagenborg (0519-349050). Uw bagage kunt u bij de boot gratis in de daarvoor bestemde bagagewagens zetten. Uw fiets of aanhanger mag wel mee op de boot.

Op het eiland
Op Schiermonnikoog staan bussen en taxi’s klaar om u naar uw bestemming te brengen. In ongeveer 5 minuten bent u met de bus in het dorp. Ook kunt u op het eiland fietsen huren.