Concerten - Masterclasses - Documentaires - Natuur - Lezingen

Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

Masterclass zang

29 september t/m 4 oktober 2018

Masterclass zang door mezzosopraan Jard van Nes en pianist Craig White tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog van 29 september t/m 4 oktober 2018.

Programma

De masterclass begint op zaterdag 29 september met een introductieles. Daarna volgen dagelijkse lessen, waarvan een aantal openbaar is voor publiek. De deelnemer krijgt minimaal één openbare en twee besloten masterclasses. Alle deelnemers kunnen aan het einde van de week deelnemen aan een afsluitend concert.

Kosten

Deelname aan de masterclass kost € 375,-.
De kosten voor het verblijf bedragen € 275,-, bestaande uit:
 zes overnachtingen (twee deelnemers per kamer) inclusief ontbijt, lunch en diner.
Toeslag 1-persoonskamer €125,-.

Aanmelden voor de masterclass zang van 29 september t/m 4 oktober kan tot 1 september 2018 via dit aanmeldformulierVoor meer informatie over de masterclasses kan je contact opnemen via info@schiermonnikoogfestival.nl of bel +31 (0)6 5245 2759.

Aanmelden

 

Nadat de deelname bevestigd is moet twee weken voor aanvang van de masterclass de bijdrage betaald zijn. Indien niet op tijd wordt betaald garanderen wij de plaats in de masterclass niet meer. Bij annulering geven wij geen geld terug.

Aan de masterclasses door Jard van Nes op Schiermonnikoog namen in de afgelopen jaren deel o.a.: Karin Strobos, Wendy Roobol, Rosanne van Sandwijk, Frédérique Klooster, Carina Vinke, Klaartje van Veldhoven en Ilse Eerens.