Concerten - Masterclasses - Documentaires - Natuur - Lezingen

Festival Jong Talent Schiermonnikoog

Aanbiedingen

Overnachtingen

Tijdens het Festival Jong Talent 2017 worden op Schiermonnikoog diverse arrangementen aangeboden:

Schiermonnikoog.com Vakantiehuizen en appartementenverhuurschiermonnikoog.com
Indien u bij Schiermonnikoog.com een accommodatie boekt ontvangt u een gratis bedlinnenpakket. Vermeld bij uw reservering dat u bezoeker bent van het Schiermonnikoogfestival.

 

Hotel & Brasserie Om de Noord
om-de_noord-logoTijdens het Festival Jong Talent Schiermonnikoog kunt u twee nachten verblijven in één van de prachtige suites. Beide ochtenden wordt een ontbijt naar keuze geserveerd. De kosten voor het arrangement zijn € 95 p.p. op basis van twee personen per kamer. Weekendtoeslag is € 20,- p.p.p.n. Wilt u de code KAMERFESTIVAL vermelden bij boeking via onze site: www.hotelomdenoord.nl

 

Landal Vitamarislogo-landal vitamaris
Wanneer u een appartement boekt tijdens het Festival Jong Talent Schiermonnikoog bij Landal Vitamaris, ontvangt u 20% korting op de toegangsprijs van de losse concert- en masterclasskaarten van het festival. Hoe ontvangt u de korting?

  • Boek uw appartement bij Landal Vitamaris. Geef bij uw boeking aan dat u kaarten voor het festival wenst te bestellen. Vitamaris zal u dan een actiecode geven.
  • U kunt vervolgens uw kaarten bestellen via www.schiermonnikoogfestival.nl. Voer in de ticketshop uw actiecode in. Vervolgens kunt u het kortingstarief selecteren.
  • Let op: de korting werkt alleen bij middagconcerten, avondconcerten en masterclasskaarten.

Strandresort SchierStrandresort Schier
Een heerlijke vakantie op een unieke plek in Nederland. Een vakantie waarin u geniet van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe. Romantisch met z’n tweetjes, of een groep vrienden.  En dan ook genieten van klassieke muziek? Dat kan bij Strandresort Schier! Laat u onderdompelen in de wereld van de kamermuziek: woon concerten bij van 60 jonge musici, geniet van ontspannende natuurexcursies en van boeiende muziekdocumentaires. Bestellen kan via www.strandresortschier.nl/festival-jong-talent

Het arrangement is inclusief :

  • 4 overnachtingen (13 t/m 17 maart 2017)
  • bed- en badlinnen
  • gebruik van zwembad en sauna
  • een passe-partout (ma t/m do) om onbeperkt te genieten van het festival